KOMUNIKACIJA SA RODITELJIMA

Imajući u vidu mogućnosti unapređenja psihičkog zdravlja dece, porodici u celini, posvećujemo posebnu pažnju i očekujemo blisku saradnju. Afirmišući dugoročne razvojne interese deteta, mi nastojimo da poboljšamo uzajamno razumevanje i osetljivost za emocionalne, saznajne i druge probleme odrastanja dece, nudeći praktična psihološka rešenja u svakodnevnim situacijama.

 

Već u toku adaptacije roditeljima pružamo aktivnu podršku u „mučnom“ procesu odvajanja i privikavanja njihovog deteta na kolektiv, konkretno ukazujući na načine kako se neprijatna osećanja kod dece mogu uspešno prevazići.

 

Svim roditeljima, koji imaju želju za dubljim razumevanjem svoga deteta ili preoblikovanjem njegovog ponašanja, pružamo priliku za saradnju i kroz delatnost našeg razvojnog savetovališta.

 

U okviru posebnih programskih aktivnosti, roditelji nas posećuju sa ciljem da bolje upoznaju način i efekte našeg rada, kao i da svojim angažovanjem daju dragocen doprinos razvoju svoga deteta  / Educate together. Roditelji su uvek rado viđeni gosti na našim priredbama, javnim časovima, sastancima i zajedničkim druženjima (izleti, posete muzejima...).

 

 

<< prethodna strana